Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous
Next

Onze Werkwijze

Van Concept naar
Storyboard

Tijdens het eerste contact bespreken wij in een face to face gesprek of telefonisch wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld tekst of een voice-over. In welke taal wilt u de animatie? En welke stijl: Abstract of realistisch? Na het eerste contact werken wij met behulp van uw visie een storyboard uit. 

 

Van Storyboard naar Schetsversie

Als het verhaal volledig rond is zal er een schetsversie worden gemaakt met een selectie renders. Deze geven een duidelijke weergave van het uiteindelijke eindproduct. In de schetsversie wordt de tekst en/of voice-over onder de animatie geplaatst.

Van Schetsversie naar Eindproduct

De laatste stap is het renderen en uitwerken van het eindproduct. Onze renderfarm zal elk frame berekenen. En tijdens deze editing fase worden deze frames samengebracht met geluid en tekst tot een eindproduct.

Maak kennis met het team van Nerds ’n Squares

Het Team

Danilo van Ast

Eigenaar

Elke animatie is uniek en met liefde op maat gemaakt.

 

 

Eerst zal ik mijzelf voorstellen. Ik ben Danilo van Ast. Tijdens mijn studie Architectuur aan de TU Delft ben ik in aanraking gekomen met animatie. Een ontmoeting die ik niet meer kon loslaten.

In 2012 begon ik dan ook naast mijn studie het bedrijf Nerds ’n Squares. 

Met mijn technische achtergrond maak ik animaties voor bedrijven om hun producten zo helder mogelijk weer te geven.

 

Inmiddels hebben wij onze expertise uitgebreid en maakt Nerds ’n Squares whiteboardfilmpjes, 3D animaties, 3D visualisaties en andere grafische uitingen. Ons streven is het om elk product zo helder mogelijk en uniek weer te geven.

 

 

Interesse? Neem contact op!